Έπιπλο-ανυψωτική

Μετακομίσεις - Μεταφορές με Ανυψωτικό

Ανύψωση συσκευών

Ανυψώση οικοσκευών

Ανύψωση επίπλων

Ανύψωση πιάνων

Ανύψωση φωτοβολταϊκών

Ανύψωση κουφωμάτων αλουμινίου

Ανυψωτικές Εργασίες

Αμπαλάζ γυαλικών

Αμπαλάζ επίπλων

Λύσιμο - δέσιμο επίπλων

Συσκευασίες

Xαρτοκιβωτια για μετακομιση

Αποθηκεύσεις

Ανυψώσεις

Ανυψωτική μετακόμιση

Eνοικιάσεις ανυψωτικού μηχανήματος

Άμεση εξυπηρέτηση Απόλυτη ασφάλεια

Επικοινωνία.

Τηλέφωνο: 697 3792786

Email: info@epiploanipsotiki.gr

 

Υποστήριξη

Καλέστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση,αλλά και για μια ΔΩΡΕΑΝ εκτίμηση στο χώρο σας

Γιατί να επιλέξετε την Επιπλο-Ανυψωτική?

Γιατί εμείς στην επιπλο-ανυψωτική πιστεύουμε ότι ποιότητα σημαίνει το σύνολο πολλών λεπτομερών προσπαθειών.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στον πελάτη μας ποιότητα σε κάθε επίπεδο: στην ασφάλεια, στην ταχύτητα στην αποφυγή φθοράς, στην συσκευασία.

Προσπαθούμε κάθε φορά με η υπηρεία που παρέχουμε να συνδιάζει τόσο την τεχνολογία αλλά και η υπηρεσίες μας να αποφέρουν στον πελάτη το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα τόσο στην ασφάλεια των αντικειμένων , αλλά και στην οικονομιά.

Επιλέγοντας μας μπορούμε να σας εγγυηθούμε τόσο για την ασφάλεια και την μικρότερη δυνατή φθορα των μεταφερόμενων προιόντων αλλά παράλληλα να μορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη οικονομική και γρήγορη λύση για εσάς.

Λόγοι που θα πρέπει να επιλέξετε ανυψωτικό μηχάμηνα

 

Αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως ανυψωτικές εργασίες Ανύψωση συσκευών, Ανυψώσεις οικοσκευών, Ανύψωση επίπλων, Ανύψωση πιάνων, Ανύψωση φωτοβολταϊκών, Ανύψωση κουφωμάτων αλουμινίου. Μήν διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για μια προσφορά

Συμβουλές για μετακόμιση

Σίγουρα η επιλογή ενός επαγγελματία μιας εταιρίας μετακομίσεων με τις γνώσεις και το κατάλληλο προσωπικό θα πρέπει να είναι η κύρια μέριμνα σας και επιλογή σας.

Τι θα πρέπει να προσέχουμε όμως σε μια μετακόμιση ? θα δούμε μερικά πραγματα που έχουν μεγάλη σημασία για την μετακόμιση.

  • Τι χρειάζεστε πραγματικά Ξεχωρίστε τα πράγματα μην πάρετε πράγματα που δεν χρειάζεσθε πραγματικά.
  • Συσκευασία. Άν η συσκευασία δεν γίνει απο τον ειδικό που έχετε επιλέξει τότε καλό θα είναι να αγοράσετε κούτες σε διάφορα μεγέθη, προσέξτε να είναι γερές σε καλή κατάσταση και να κλείνουν καλά με ταινία. Προσοχή δώστε στο κατάληλο μέγεθος για να επιλέξετε την κατάλληλη κούτα
  • Ταξινόμηση. Μαρκάρετε τις κούτες από έξω για να ξέρετε τι περιέχουν μέσα, έτσι ούτως ώστε να μπορείτε να ξεχωρίσετε εύκολα τα είδη πρώτης ανάγκης που θα χρειασθείτε όταν πάτε στο καινούργιο σπίτι. Πακετάρετε σε ξεχωριστό κουτί κάποια βασικά είδη που θα χρειασθείτε την πρώτη σας νύχτα στο καινούργιο σπίτι ώστε να μην ψάχνετε μέσα σε ένα βουνό από κούτες την τελευταία στιγμή.


  • Μην περιμένετε την τελευταία στιγμή.Μην περιμένετε την τελευταία εβδομάδα για να πακετάρετε. Πράγματα που είναι π.χ στο πατάρι μπορούν να πακεταριστούν πρώτα
  • Εργαλεία.Φροντίστε να έχετε πρόχειρα κάποια βασικά εργαλεία, όπως σφυρί, κατσαβίδι, πένσα, καρφιά κ.λ.π. θα χρειασθούν στην συσκευασία