Έπιπλο-ανυψωτική

Ανύψωση συσκευών

Ανυψώση οικοσκευών

Ανύψωση επίπλων

Ανύψωση πιάνων

Ανύψωση φωτοβολταϊκών

Ανύψωση κουφωμάτων αλουμινίου

Γιατί ανυψωτικό μηχάνημα και όχι σκάλες

Μεγαλύτερη ασφάλεια

Λιγότερος κόπος

Λιγότερος χρόνος

Αποφεύγουμε φθορές των αντικειμένων

Αποφυγή φθοράς κοινόχρηστων χώρων

Επικοινωνία.

Τηλέφωνο: 697 3792786

Email: info@epiploanipsotiki.gr

 

Υποστήριξη

Καλέστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση,αλλά και για μια ΔΩΡΕΑΝ εκτίμηση στο χώρο σας

ΑΝΥΨΩΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΩΝ

Έπιπλο-ανυψωτική

Η Επιπλο-ανυψωτική αναλαμβάνει ανυψωτικές εργασίες αμπαλάζ επίπλων, ηλεκτρικών συσκευών, αλουμινίων, ντουλαπών, επίπλων κουζίνας και κάθε είδους οικοσκεύης, με ασφάλεια, γρήγορα και οικονομικά. Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην ανύψωση σε ορόφους και ταράτσες πολυκατοικιών οικοσκευών, ηλεκτρικών συσκευών, επίπλων, πιάνων, τζακιών, φωτοβολταϊκών και ηλιακών συστημάτων επί σειρά ετών.

Εξοπλισμός

Είτε για μετακόμιση είτε για μεταφορά εξοπλισμού, για κτήρια και κατοικίες από 1 μέχρι και 10 ορόφους, σας δίνουμε τη λύση διαθέτοντας τα κατάλληλα ανυψωτικά μηχανήματα.

Τα ανυψωτικά μηχανήματα της εταιρίας μας θεωρούνται από τα πιο σύγχρονα και ευέλικτα στο είδος τους.

Με μήκος βραχίονα σε πλήρη έκταση 30μ που φτάνουν μέχρι το 10ο όροφο και μεταφέρουν με ασφάλεια από και προς το έδαφος ή απευθείας στα φορτηγά μας, τα έπιπλά σας ή οποιαδήποτε οικοσκευή, ηλεκτρικό και μηχανικό εξοπλισμό.

Έχουμε και οχήματα με μικρό όγκο που, μας επιτρέπει να ανυψώσουμε αντικείμενα ακόμα και σε μικρούς δρόμους. Με την εμπειρία μας και τα μέσα που διαθέτουμε μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε την ασφαλή και γρήγορη ανύψωση των πάσης φύσεως αντικείμενων και υλικών σας.